lørdag den 5. marts 2011

Er her nogen?

Kan se, at jeg pludselig har fået en læserskare i Thailand og USA og det er virkelig mærkeligt. Jeg tror måske det er Eddie Redmayne, der lokker folk til.
Men jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, om der overhovedet er nogen, der læser (og forstår) hvad jeg skriver? Ikke fordi jeg gør det for andres skyld end min egen (så havde jeg nok også oppet mig en lille smule mere for at forhøje kvalitetsniveauet), men jeg er sådan set bare nysgerrig. Og tænker, at det måske er ved at være tid til at mumlerierne skifter form.

3 kommentarer:

  1. Ugideligheden selv23. marts 2011 kl. 15.34

    Kære Mumrik Mumler,
    Jeg tror, at vi kunne blive gode venner. Men det bliver vi nok aldrig, men jeg faldt over din fine blog, da jeg i kedskab googlede ugidelighed. Skal skrive en lang reportage om en gammel dame, og enten er det fordi emnet er kedeligt eller fordi jeg er ramt af dovenskab, men af eller anden grund tænkte jeg, at jeg kunne finde svar på google. Clever.. I stedet faldt jeg over din blog og hvilket svar! Når jeg får mere tid, vil jeg læse mere af din blog, for der er virkelig mange ting, som jeg kan "realtere" til. Smiler helt og bliver i godt humør over dine fine tanker om livet og det hele. Forresten synes jeg heller ikke, at en vild fårejagt var specielt sindsoprivende læsning, men holder meget af efter midnat. Føler til tider, at det er mig selv bogen handler om, meget narcissistisk ikk, men sådan har jeg det med den.
    Det ligner ikke mig bare at antaste folk på nettet. Men ville bare sige hej:)
    Vh. Ugideligheden selv:)

    SvarSlet
  2. Jamen hej kære Ugidelighed, og velkommen til! Tusind tak for den fine kommentar, den er virkelig rar. Google er fantastisk, hvad gjorde man dog før google-tiden?
    Efter Midnat er også rigtig, rigtig god. Jeg får sådan en trang til at blive oppe hele natten, når jeg læser den :)
    Nogle gange skal man jo gøre noget uvant, og i dette tilfælde er det en god ting, jeg er i hvert fald vældig glad for kommentaren! (Haha, så kan man se, hvor uvant det er for mig at få kommentarer)

    SvarSlet
  3. Haha, jamen det er jeg glad for at høre:)
    Venter spændt på nye indlæg!

    SvarSlet